Tietoa minusta

Kuka olen?

PT TIia Myllyaho

Moi!

Olen Tiia ja toimin yrittäjänä hyvinvointialalla Oulussa. Olen aina tykännyt liikkua ja kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin on kasvanut vuosien varrella. Nuorempana olen harrastanut muun muassa tanssia ja hiihtoa. Viimeiset seitsemän vuotta olen käynyt aktiivisesti kuntosalilla. Pienen pojan äitinä tiedän, miten haastavaa voi olla sovittaa perhe-elämä ja muu arki yhteen. Löydämme yhdessä arjestasi ne hetket, jolloin voit keskittyä itseesi ja omaan hyvinvointiisi.

Olen luonteeltani iloinen, jämäkkä ja sopivasti tiukka Personal trainer. Olen aidosti kiinnostunut tukemaan sinua kohti parempaa ja terveellistä elämää. Sairaanhoitajakoulutuksen ansiosta voin valmennuksessani ottaa huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, joka lisää sinun arjessa jaksamista ja edistää terveyttäsi. Valmennuksessani ohjeistan sinua syömään terveellistä ja monipuolista ruokaa tavoitteesi huomioiden.

Tiedän, miten hankalaa on omatoimisesti treenata fiksusti, saati sitten syödä tavoitteita tukevasti. Pahimmillaan heitetään vuosia hukkaan sillä, että kolutaan netti läpi etsien erilaisia treenivinkkejä, vaikka puolet lyhyemmässä ajassa päästäisiin parempaan lopputulokseen ammattiohjauksen avulla. Olen ollut tässä tilanteessa, enkä toivo tätä muille. Valmentajana haluan auttaa sinut heti alussa oikealle polulle kohti omia tavoitteitasi.

Kohderyhmääni kuuluvat kuntosaliharrastuksen aloittajat, kehonmuokkaajat, elämäntapamuuttujat ja painonpudottajat.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä kohti liikkuvaa ja hyvinvoivaa tulevaisuuttasi!

 -Tiia